Onze honden

Ayka van de Woltdonk

In 2008 hebben we Ayka van de Woltdonk gekregen. Ze heeft de VJP/HZP behaald, heeft een Jeugdveldwerkkwalificatie Goed in het voorjaar gelopen, en op Exterieur  op de clubmatch van de NKGC een Zeer Goed behaald. In 2012 heeft ze een Zweetwerkkwalificatie en een KNJV.B diploma behaald. En wie weet zorgt zij ook nog voor nakomelingen. De heupen zijn HD.A, Norbergwaarde 38, geen botafwijkingen.

Anja “Jenna” vom Kempter Wald

We zijn ons verder gaan verdiepen in het ras en in 1998 hebben we uit de bekende Duitse Griffon-Korthalskennel  vom Kempter Wald een teefje gehaald met de naam Anja, die wij Jenna noemen. Nadat ze voldeed aan de eisen die voor ons ras staan, hebben we haar laten dekken met de Duitse dekreu Didi vom Weinberg. De pups zijn o.a. naar Duitsland en Groot- Brittannië gegaan. Uit nakomelingen van Jenna x Didi zijn in Duitsland en Wales ook weer pups geboren. Op 6-10-2012 hebben we Jenna moeten laten inslapen vanwege ouderdom.

Tommy van ’t Holtlaand

In 1995 hebben we onze eerste Griffon-korthals reu Tommy van ’t Holtlaand in ons bezit gekregen. Deze reu heeft ons zoveel voldoening gegeven vanwege zijn jachtpassie en karakter, dat we helemaal voor dit ras zijn gegaan. Hij hebben hem een keer laten dekken met Dunja van de Kleine Bunder, waaruit nakomelingen kwamen. Op 18-08-2008 hebben we Tommy moeten laten inslapen vanwege ouderdom.